Client:

Bellevue Residence

Address:

Bellevue Terrace, Perth

The Project:

Bespoke Alfresco Area

Description:

Our client wanted a bespoke BBQ area which stood apart from the rest of the apartments in style and functionality, but which would also stand up to the weather.

The job involved a custom design that featured stainless steel cabinetry and a stone bench top with ‘waterfall’ ends. Challenges overcome: As the alfresco area was located in a small area, our design needed to ensure the microwave, wine and beer fridges, BBQ and sink were kept within suitable distances of each other to ensure Australian Standards were met.

The job was also completed in an extremely tight time frame to ensure we were able to complete the area within the builder’s construction plan.

Challenges overcome:

As the alfresco area was located in a small area, our design needed to ensure the microwave, wine and beer fridges, BBQ and sink were kept within suitable distances of each other to ensure Australian Standards were met. The job was also completed in an extremely tight time frame to ensure we were able to complete the area within the builder’s construction plan.

Client Feedback

“I would like to take this opportunity to thank you for creating a wonderful outdoor feature kitchen and BBQ area on the balcony of our new apartment in West Perth.

The Director, Adam, came to site on time every time and the team made suggestions, drew up the plans and even made recommendations as to who would be the best people to use for the stone work surrounding the stainless steel.

When it came to the installation of the finished product even the developers of our building said what a superb job had been done and really finished off the entertaining area.”

David Upstone, Bellevue Terrace